menu close menu

wimperextensions

Droomt ook u van een mooie oogopslag?

Kies dan voor wimperextensions!

Wimperextensions zijn de beautytrend op het gebied van semi permanente wimperverlenging. De wimperbehandeling die ik vakkundig plaats, zorgt voor een perfecte oogopslag zonder het gebruik van mascara. Ik werk met wimpers van het nummer 1 merk Lash eXtend, dit zijn individuele wimper extensions, oftwel de one by one techniek (haartje voor haartje).
Wimper extensions
De wimpers zijn vervaardigd van de hoogwaardige kwaliteit koreaanse PBT fiber. Dit betekent dat de wimper extensions zijn gemaakt van synthetische materialen. Speciaal aan deze wimperextensions is dat deze zijn afgewerkt met een zijde coating.

Kies ook voor de beste kwaliteit op het gebied van wimper extensions en u voelt zich nooit meer kaal zonder make up. Ideaal voor op vakantie, na de sauna of natuurlijk voor een feestelijke gelegenheid!!

Wimper extensions

  • Gaat u voor een natural look of als een echte diva?
  • Wat uw wensen ook zijn, alles is mogelijk aangezien ik alle lengtes en diktes in huis heb.
  • Ook zijn er drie verschillende type wimpers, zodat er altijd een is die perfect bij uw oogopslag past
  • Tevens word er een minimale hoeveelheid lijm gebruikt per wimper, zodat uw eigen wimpers hier niet onder zullen leiden

Het plaatsen van een nieuwe set wimpers neemt maximaal 1,5 uur in beslag!

Prijzen :

€85

Nieuwe set


€20

Opvullen binnen 1 week


€27.50

Opvullen binnen 2 weken


€37.50

Opvullen binnen 3 weken

U kunt de wimpers tot 4 weken erna op laten vullen, vult u deze niet op en u wilt weer een mooie oogopslag? Dan dient u weer een nieuwe set aan te schaffen.

Beautiful Hair

Ik werk met mij eigen geimporteerde haarlijn, dit is puur indiaas haar van de beste kwaliteit, het klit niet , pluist niet en heeft geen dunne puntjes.Deze zijn dun handgeknoopt dus onzichtbaar voor zelfs het dunste haar!

lees meer

Like & Share op Facebook

lees meer

Volg op Instagram

Instagram did not return a 200.

All Of Beauty op Instagram

Neem contact!

Email: info@beautiful-hair.nl | Telefoon: 06 13 89 40 00

lees meer